Onze Locatie

Generaalsweg 5, Heelweg

Postadres

Generaalsweg 5, 7055 AC Heelweg

Bel Ons

088 711 0500

E-mailadres

info@qtopia.nl

Menu

Wilt u nieuwe software, applicaties of services ontwikkelen? Voor alle softwareontwikkeling kunt u bij ons terecht. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken:

  • Apps (voor iOS, Android en Windows Phone)
  • Webapplicaties
  • Windows-services
  • Webservices
  • Koppelingen
  • Of zelfs complete desktopapplicaties
Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat het ontwikkeltraject van software goed verloopt. Dat betekent: u krijgt wat u wilt, én uw project blijft binnen budget. Daarnaast investeren wij graag in onze klanten. Want alleen dan kunnen we leveren waar u behoefte aan heeft. En zorgen we voor kwaliteit. Daarom volgen wij in onze ICT-projecten altijd dezelfde stappen.


1. Startgesprek

Al onze trajecten beginnen met één of meer startgesprekken. Daarin proberen we een beeld te krijgen van uw bedoeling met de software. We bespreken uw doel, wensen en behoeften. Daarbij geven we ook advies vanuit onze technische kennis.


2. Specificatiedocument

Hebben wij het idee dat we begrijpen wat u wilt? Dan leggen we uw bedoeling en het gewenste resultaat vast in een specificatiedocument. Dat doen we beknopt, helder en specifiek. U krijgt een kopie van dit document.


3. Start softwareontwikkeling

Aan de hand van het specificatiedocument gaan we aan de slag. Omdat u zelf het document kunt inzien, weet u altijd waar wij op dat moment aan werken. Daarmee blijft onze voortgang transparant, en daar houden we van. U kunt altijd zien dat wij onze afspraken nakomen, en u kunt vragen stellen als zaken niet volgens plan gaan.


4. Ondersteuning ook ná oplevering software

Bij ons houdt de service niet op als de software af is. Na de oplevering bieden we diverse ondersteuningsvormen aan. Hiervoor hebben wij een standaard Service Level Agreement (SLA) die u kunt gebruiken. Maar het is ook mogelijk om specifieke SLA-afspraken te maken die beter aansluiten op uw behoeften.

Kwaliteit gegarandeerd: Microsoft Gold Partner
Wij garanderen kwalitatief hoogstaande software, vooral op basis van Microsoft-technologie. Om u die kwaliteit te geven, werken we nauw met Microsoft samen. Dat doen we als Microsoft Gold Partner in software development: een garantie voor onafhankelijke ICT-ondersteuning. En daar zijn we trots op.
Samen innoveren

Is uw idee ook bruikbaar buiten uw organisatie? Dan kunnen we ook samen innoveren.