Onze Locatie

Generaalsweg 5, Heelweg

Postadres

Generaalsweg 5, 7055 AC Heelweg

Bel Ons

088 711 0500

E-mailadres

info@qtopia.nl

Menu

Wilt u software ontwikkelen die ook voor anderen buiten uw organisatie interessant kan zijn? Maar wilt u de risico’s uitbesteden die gemoeid zijn met ontwikkeling, onderhoud en beschikbaarheid? Of bent u op zoek naar alternatieve betalingsvormen, zoals betalen naar gebruik? Wij kunnen als partner met u samen innoveren. Daarbij maakt u gebruik van onze kennis en expertise, maar betaalt u pas wanneer het product concreet geld oplevert. En u verdient zelf mee als het product winst maakt.

Onze werkwijze

Wilt u samen met ons innoveren, dan onderzoeken we eerst samen of de onderliggende business case realistisch is. Vervolgens stellen we een ontwerp op. Daarbij nemen we een deel van de risico’s op ons, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Daarna beginnen we met de uitvoering van het project.

Paniekmelding

Een voorbeeld van 'Samen innoveren' is ons product Paniekmelding.nl. Paniekmelding.nl is een app voor iOS, Android en Windows Phone die door Qtopia in samenwerking met de Aloysius Stichting, een onderwijsinstelling in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs, is ontwikkeld.Bezoek de website www.paniekmelding.nl voor meer informatie.