Onze Locatie

Generaalsweg 5, Heelweg

Postadres

Generaalsweg 5, 7055 AC Heelweg

Bel Ons

088 711 0500

E-mailadres

info@qtopia.nl

Menu

Een organisatie valt of staat met een goede en effectieve ICT-architectuur. Qtopia beschikt over kennis en ervaring in enterprise architectuur en solution architectuur. Zo zijn uw systemen flexibel en kunt u snel reageren op veranderingen in de markt.

Enterprise architectuur

Als bedrijf heeft u natuurlijk de ambitie om zo snel mogelijk mee te gaan met de markt en alle nieuwe kansen optimaal te benutten. Toch kost het veel tijd om u aan te passen op de markt. De mate waarin uw bedrijf daadwerkelijk kan meebewegen met continue interne en externe veranderingen, heet business agility. Die is afhankelijk van verschillende aspecten, zoals de tijd die het kost om nieuwe processen, applicaties, gegevens en technische infrastructuur te introduceren en ondersteunen.

Wij hebben het inzicht en de beheersing van alle benodigde processen en ICT-systemen die u nodig heeft om u snel aan te passen. Dat inzicht gebruiken we om in samenwerking met u uw enterprise architecture simpel en van hoge kwaliteit te houden. Wij hebben de kennis die u nodig heeft om u aan te passen. Zo krijgt u een maximale business agility voor een minimale investering.

Solution architectuur
Solution architectuur is het ontwerpen van systemen en applicaties binnen technische processen. Ons devies: een goede architectuur is eenvoudig te veranderen. Bovendien is die inzichtelijk door gebruik van standaarden. Hoe minder complex een design is, hoe beter aanpasbaar. Hierdoor zijn onze oplossingen flexibel, minder foutgevoelig, beter beheersbaar en slagvaardiger.