Onze Locatie

Generaalsweg 5, Heelweg

Postadres

Generaalsweg 5, 7055 AC Heelweg

Bel Ons

088 711 0500

E-mailadres

info@qtopia.nl

Menu

Veel bedrijven die zelf software ontwikkelen en/of implementeren hebben dagelijks te maken met ontevredenheid over de performance van hun producten. Klinkt dit bekend in de oren? Dan weet u als geen ander dat het probleem vaak niet bij de software zelf ligt, maar bij het gebruik ervan. We kunnen u hierbij helpen! Door analyses uit te voeren op de ICT-infrastructuur van uw klant, komen we tot inzichten en aanbevelingen die de performance aanzienlijk kunnen verbeteren. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw software.

Onze expertise
Softwareproblemen liggen vaak aan de infrastructuur

Vaak liggen softwareproblemen niet aan de software zelf, maar spelen andere factoren een rol. Het kan voorkomen dat klanten de ICT-infrastructuur niet op de juiste wijze inzetten, waardoor het product van de softwareleverancier niet optimaal kan functioneren. Of er is een probleem aanwezig in de ICT-infrastructuur waar de softwareontwikkelaar geen specifieke kennis van heeft. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van mogelijke factoren. Met onze analyse maken we problemen in de ICT-infrastructuur inzichtelijk.


Performanceproblemen opgelost

Qtopia heeft een methode om inzicht te geven in de performanceproblemen van de ICT-infrastructuur. Wij zijn een onafhankelijke partij en meten zowel de fysieke als virtuele infrastructuur. Wij geven aan hoe u de performance kunt verbeteren. Ook ondersteunen wij softwareontwikkelaars om hun producten te optimaliseren en daarmee hun klanttevredenheid te vergroten, waarbij we ook kunnen adviseren over mogelijke securityrisico’s die tijdens de analyse naar voren komen. Kortom, met onze analyse maakt u een einde aan de performanceproblemen.


Bent u een softwareontwikkelaar en/of -leverancier en herkent u bovenstaand scenario? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact op